Лукашенко під час зустрічі з Пушиліним цинічно висловився щодо відновлення відносин із Україною

Нелегітимний президент РБ Олександр Лукашенко на зустрічі з ватажком «ДНР» Денисом Пушиліним зробив цинічну заяву щодо відновлення відносин із Україною. Білоруський диктатор повідомив про готовність Мінська співпрацювати з Києвом так само, як і з «республікою».

Олександр Лукашенко

Фото – rbc.ru

Самопроголошений лідер білорусів на зустрічі з Пушиліним цинічно заявив про готовність співпрацювати із Україною на тих же засадах, що і з «ДНР», інформує «НБН» з посиланням на агентство «Белта».

Соратник кремлівського диктатора розповів, що він отримує натяки із боку Заходу про те, що співпраця Мінська з так званою «народною республікою» образить Київ. Однак у Лукашенка інша думка щодо цього.

Нелегітимний президент РБ стверджує, що його країна нібито приймає українських дітей на лікування та відпочинок, проте його звинувачують у крадіжці юних громадян сусідньої держави. Диктатор запропонував Києву та його союзникам знайти хоча б одну вкрадену дитину.

Соратник Путіна додав, що він «працює заради людей», окрім того, в основі співпраці та дружби Білорусі лежить лише мир.

Нагадаємо, що минулого місяця Лукашенко звинуватив Україну в тому, що вона використовує «польських найманців» у наступі у прикордонному регіоні РФ.

Exit mobile version