Трамп заявив, що США «вийдуть» із російсько-української війни, якщо він очолить країну

45-й президент США Дональд Трамп заявив, що його країна «вийде» із російсько-української війни, якщо він повернеться до Білого дому. Республіканець не виключає можливості перемоги РФ.

Дональд Трамп

Фото – AP Photo / Charlie Neibergall

Кандидат у президенти США від Республіканської партії, виступаючи 24 вересня у штаті Джорджія, заявив, що його країна має «вийти» із російсько-української війни, інформує «НБН» з посиланням на «Радіо Свобода».

Ексглава Білого дому звинуватив адміністрацію Джо Байдена в тому, що вона нібито «втягнула» Штати у бойові дії, а тепер не може «витягнути» країну. Трамп пообіцяв, що він «виведе» США із війни у ​​разі його переобрання.

Політик стверджує, що якщо він не прийде до влади, то Америка «застрягне у цій війні». Республіканець спробував залякати виборців наслідками перемоги росіян.

«Байден каже: «Ми не підемо, доки не переможемо». А що буде, якщо вони переможуть?» – сказав колишній лідер американців.

Як пише видання Рolitexpert, під час виступу в Генасамблеї ООН у Нью-Йорку Байден заявив, що завдяки його політиці міжнародна обстановка стала більш стабільною. Також глава США закликав продовжувати підтримувати Україну та не послаблювати увагу до цієї війни.

Нагадаємо, що Трамп із глузуванням прокоментував приїзд українського лідера Володимира Зеленського до Штатів і в чергове заговорив про свій «мирний план».

Exit mobile version