Трамп збирає аргументи для визнання виборів недійсними, у разі перемоги Гарріс – ЗМІ

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп збирає аргументи для визнання виборів недійсними у разі його провалу.

Дональд Трамп

Фото – AP / Sue Ogrocki

Видання Axios заявило, що 45-й президент США збирає аргументи для визнання результатів виборів недійсними, якщо його не переоберуть. Про це свідчать і безпідставні нападки республіканця на процедури голосування в Штатах, інформує «НБН».

Політик поскаржився, що його опоненти використовують програму голосування за кордоном для емігрантів та військових, нібито щоб оминути будь-яку перевірку громадянства чи підтвердження особи.

Окрім цього, ексглава Білого дому назвав «дурною» концепцію голосування за 45 днів до виборів, а також назвав некомпетентною та ненадійною Поштову службу, розкритикувавши голосування поштою.

Трамп та його політична сила стверджують, що вони створили мережу із близько 175 000 працівників виборчих дільниць та волонтерів-спостерігачів, які мають допомогти «забезпечити чесність виборів».

Водночас, видання раніше заявляло, що колишній лідер американців передчасно оголосив про перемогу в ніч виборів, як тільки ситуація виглядала так, ніби він «випереджає».

Як повідомляло видання Рolitexpert, у вівторок відбудуться дебати кандидатів у віце-президенти США. Публічна дискусія республіканця Джей Ді Венса та демократа Тіма Волза може вплинути на політичну ситуацію.

Нагадаємо, що Трамп залякує громадськість Третьою світовою війною у разі перемоги його опонентки Камали Гарріс.

Exit mobile version