Лавров назвав умову для завершення війни проти України, згадавши про наступ у Курській області

Глава Міністерства закордонних справ РФ Сергій Лавров назвав умову для завершення так званої «СВО», згадавши про український наступ у Курській області.

Сергій Лавров

Фото - sputnik

Керівник зовнішньополітичного відомства РФ в інтерв’ю американському виданню Newsweek заявив, що Москва завершить так звану «спецоперацію», коли «будуть усунуті загрози, що виходять від України», інформує «НБН».

Глава МЗС Росії нагадав, що раніше кремлівський диктатор Володимир Путін перераховував передумови для того, щоб РФ завершила війну: українські сили мають бути повністю виведені з території Донеччини, Луганщини, Херсонщини та Запоріжжя, крім того, Київ має визнати ці регіони частиною держави-терориста.

За словами Лаврова, на пропозиції російського лідера щодо «мирного врегулювання» сусідня країна нібито відповіла наступом у Курській області. Соратник Путіна заявив, що Київ «жене українців на забій», при тому, що «витрати конфлікту більші для України».

Вкотре глава дипломатичного відомства РФ поскаржився на те, що країни НАТО хочуть завдати його країні стратегічної поразки. Він додав, що за таких умов Москва змушена продовжувати «СВО» для «усунення загроз від України».

Нагадаємо, речник Путіна Дмитро Пєсков прокоментував погрози диктатора змінити ядерну доктрину РФ.

Exit mobile version