Вдова Навального заявила про намір балотуватися на пост президента у разі повернення до РФ

Вдова російського опозиційного політика Олексія Навального Юлія заявила про намір балотуватися на пост президента у разі повернення до РФ.

Юлія Навальна

Фото – Lukas Barth, AFP/Archives

Вдова російського опозиціонера Навального в інтерв’ю виданню «ВВС Русская служба» заявила, що піде у президенти у разі повернення на батьківщину, повідомляє «НБН».

При цьому вона нагадала, що не зможе приїхати до РФ, доки її очолює Володимир Путін. У країні-агресорі проти громадської діячки порушено кримінальну справу за звинуваченням в участі в екстремістській організації, під якою Кремль має на увазі заснований Навальним Фонд боротьби з корупцією.

Дружина загиблого в російській колонії політика зазначила, що не знає, як негайно досягти змін у рідній країні, проте має намір зробити все можливе, щоб їх наблизити.

При цьому вона закликала міжнародне співтовариство не боятися кремлівського диктатора, оскільки це спонукає його робити те, що хочеться. Навальна додала, що глава РФ «абсолютно задоволений ситуацією».

Нагадаємо, що політик Олексій Навальний помер у російській колонії 16 лютого. Путін прокоментував раптову смерть опозиціонера.

Exit mobile version