Прем’єр Індії на зустрічі з Путіним заговорив про «мирне врегулювання конфлікту» в Україні

Глава уряду Індії Нарендра Моді на зустрічі із кремлівським диктатором Володимиром Путіним заговорив про «мирне врегулювання конфлікту» в Україні.

Володимир Путін і Нарендра Моді

Фото – rbc.ru

Прем’єр-міністр Індії в ході зустрічі з кремлівським диктатором повідомив, що він регулярно перебуває в контакті з російським лідером щодо «тривалого конфлікту між Україною і РФ», інформує «НБН» з посиланням на пропагандистське агентство «РИА Новости».

Політик заявив, що у Нью-Делі вважають, що такі «конфлікти» необхідно вирішувати мирними способами. Моді зазначив, що його країна повністю підтримує «швидке відновлення миру та стабільності».

Глава уряду Індії заявив, що його держава готова сприяти врегулюванню «конфлікту» між Києвом та Москвою.

Зазначимо, що після початку повномасштабної війни Індія не зайняла жорсткої позиції щодо російського вторгнення, продовжуючи розвивати відносини з двома країнами. Український лідер Володимир Зеленський різко критикував візит Моді до Москви та обійми з главою Кремля в момент атаки ЗС РФ на дитячу лікарню «Охматдит».

Нагадаємо, що минулого місяця російський лідер назвав країни, які можуть стати посередниками у мирних переговорах із Україною. Зокрема Путін заявив, що таку роль може зіграти Індія.

Exit mobile version