Експерт на своїй Instagram-сторінці повідомила, що яйця можна їсти щодня, проте цей продукт може викликати алергію, тому потрібно знати безпечну кількість для вживання, інформує «НБН».
За словами нутриціолога, нормально з’їдати на день 1-2 яйця та 6-12 на тиждень. Споживання продукту не робить судини жорсткими, не викликає запалення, не призводить до хвороб серця та не збільшує фракцію «поганого» холестерину.
При цьому, як зазначає Голобородько, людям із діабетом та надмірною вагою потрібно бути обережними із вживанням цього продукту. Також обмеження стосуються людей похилого віку – їм варто їсти до 5-6 яєць на тиждень.
Раніше кардіолог розповів про шість сигналів організму, пов’язані з великим вживанням солі.