А що коли у вас закінчаться гроші… Чому я закликаю купляти хату на селі і сіятись

Думаю, що дуже багатьом, або навіть — абсолютній більшості, ще зовсім не зрозуміло куди світ заходить і як швидко зміниться наше життя.

Мова не йде про паніку чи залякування, навпаки, я закликаю всіх нас «відкрити» очі і побачити нову реальність.

США сьогодні оголосили про 2,25 млн нових безробітних тільки за тиждень, і це при рятувальному пакеті для економіки в $1 трильйон і $500 мільярдів безпосередньо на рахунки простих громадян.

Ще гірші тенденції в Європі. Я успішно проводив великі транснаціональні компанії через світові фінансові кризи 1998-го та 2008-го років, та те, що ми бачимо сьогодні- це принципово інше.

В цій кризі першою руйнується економіка і ланцюги поставок, далі настає найбільш критичне- наявність продуктів харчування.

Нас Бог наділив благодатною землею і завдяки саме їй і нашій праці, ми зможемо вижити, але для цього кожна родина повинна негайно задуматись якщо в магазині не буде продуктів харчування, то де їх брати?

Сьогодні ж замість гарних рівненьких наділів зі спілим урожаєм та налитих садів-виноградників частенько зустрічаються пейзажі порослих бур’янами пустирів. Городи, на яких сам Бог велів працювати і збирати багаті врожаї, стоять пусткою. Їх здебільшого нікому обробляти.

Отже, коли в родини закінчаться кошти за що купувати?

Шукайте забуті городи і садіться, купляйте хату на селі і сійтесь!

Для держави надзвичайно важливо дати всім хто працює на землі можливість якісно засіяти всі площі та зібрати врожай!

По-перше, потрібно зробити звільнення до серпня поточного року для малого та середнього виробника від сплати кредитів та відсотків за кредитами,

По-друге, дати можливість швидко і під наступний врожай отримати додаткові кредити та якісно відпрацювати весняну посівну.

Засіяти все і зібрати врожай-ось основний рятівний інструмент для економіки!

Exit mobile version