Як отримати займ на карту онлайн

Популярність швидких мікропозик, включаючи онлайн-кредити, значно зросла за останні кілька років. Якщо українці хочуть зайняти суму в межах 5 — 50 тисяч гривень в 70% випадків вони звертаються в кредитну організацію, а не в банк.


Прямий шлях

Що змушує нас брати мікрокредит в таких небанківських організаціях, як Народна позика? Перш за все, спрощений шлях отримання додаткових коштів. Кредитні компанії прагнуть скоротити пов’язані з цим формальності. Інструменти, які вони представляють, інтуїтивно зрозумілі у використанні. Всі вони доступні в режимі онлайн. Це дійсно економить час і енергоресурси, що важливо для багатьох людей.

Швидкий процес перевірки

На відміну від банків, кредитна компанія Народна позика не потребує довідок про доходи. Вона також не перевірятиме нашу кредитоспроможність. У більшості випадків підтвердження особи позичальника, контактних даних та наявності банківської карти для отримання мікропозики на карту є достатнім. Якщо ми використовуємо фінансові продукти, пропоновані через Інтернет, така перевірка відбувається в два етапи. Перш за все, нам потрібно пройти ідентифікацію. По-друге, доступ до електронного банкінгу для завершення перевірки перекладу.

Будь-яка мета, мінімальні витрати

Ще одна безсумнівна перевага займів на карту онлайн від компаніїНародна позика полягає в тому, що ми можемо використовувати їх для будь-яких цілей. Кредитна компанія не буде питати про те, навіщо вам потрібні кошти, як це часто буває з банківськими кредитами. Крім того, якщо ми є новими клієнтами конкретної організації, ми можемо розраховувати на кредит, для якого значення процентної ставки становить 0%.

Динамічний розвиток ринку

Ринок небанківських кредитів онлайн є дуже динамічним сектором. Його обсяг зростає з кожним роком. Тільки в 2018 році загальна сума таких виданих позик і кредитів склала 5,2 млрд. гривень.

Безліч конкурентних пропозицій

Існуюча ринкова ситуація змушує небанківські компанії постійно розвивати свої продукти і приділяти пильну увагу якості пропонованих послуг. Це означає, що споживач може вибирати з безлічі конкурентних пропозицій, а простіше кажучи – отримувати мікрокредит на карту на найвигідніших умовах і самим вибирати термін повернення кредиту (пам’ятаєте, однак, що кредит повинен бути погашений до закінчення терміну дії договору).

Ще одна важлива перевага мікропозик від компанії Народна позика — це високі стандарти обслуговування клієнтів, про яких просто необхідно піклуватися серйозним установам. Це також включає впровадження етичних і ділових стандартів. Довіра часто є найбільшим капіталом, доступним лідерам небанківського кредитного ринку.

Exit mobile version