Порадник стильного чоловіка: що одягнути, щоб завжди добре виглядати

Чоловік із відчуттям стилю знає правила підбору одягу та аксесуарів. Він не слідкує за новинами моди, але завжди виглядає добре. У чому секрет ідеальної зовнішності стильного чоловіка? Ми розповімо, чим повинен керуватися сучасний чоловік, щоб завжди виглядати чудово.

Що одягнути, щоб завжди добре виглядати

Добре одягнений чоловік знає, що одяг, який він носить, повинен відповідати його стилю життя. Незалежно від того, чи обирає чоловік повсякденний стиль, спортивну елегантність чи офіційний шик, йому слід підбирати одяг відповідного розміру. У свою чергу, кольори одягу повинні корелювати з відтінком шкіри та волосся, завдяки чому весь образ буде послідовним. Стильний чоловік прекрасно знає, як поєднувати візерунки, і знає правила підбору чоловічого одягу. Він також знає, як правильно підібрати взуття та аксесуари, що відповідають вбранню. Завдяки правильному базовому одягу такий чоловік завжди має прекрасний вигляд.

Як визначити свій стиль?

Перше, що дозволить чоловікові завжди виглядати добре, це визначення власного стилю. Він повинен відповідати стилю життя, який включає як тип роботи, так і спосіб проведення вільного часу. У зв’язку з вищесказаним можна виділити стиль casual (повсякденний), smart casual (спортивна елегантність) та офіційний.

У випадку з повсякденним стилем відправною точкою для побудови вашого образу можуть бути однотонні сині джинси, з якими можна поєднувати повсякденні сорочки, футболки, теніски, светри з круглим вирізом. Взуття у повсякденному стилі — це в основному міське взуття, шкіряні мокасини та спортивні кросівки. Повсякденний одяг є основою гардеробу, що дозволяє створити безліч вдалих стилів. Він також забезпечує комфорт, саме тому багато чоловіків одягаються таким чином щодня.

Що одягнути, щоб завжди добре виглядати

Стиль smart casual заснований на поєднанні класичного одягу зі спортивними та повсякденними елементами. Повсякденна елегантність лежить посередині між офіційним та повсякденним стилями. Однак тут комфорт так само важливий, як і ідеальний зовнішній вигляд. Як створити наряд smart casual? Поєднуйте свої брюки чинос зі спортивною курткою, бавовняною або лляною сорочкою, шкіряними туфлями та поясом кольору взуття. Ви можете успішно створити такий набір на побачення в ресторані, на сімейні урочистості, такі як причастя, хрещення, урочисті вечері, відвідування театру чи вернісажу, а також на робочих місцях, де немає суворого дрес-коду.

Формальний стиль заснований в основному на класичному темному костюмі. У вашому гардеробі також повинен бути сірий або темно-синій смугастий тенісний костюм. Якщо чоловік може дозволити собі більше свободи, він досягне елегантного вбрання, поєднавши класичні штани зі складкою, сорочку з коміром або тонку шовкову водолазку та одягнувши куртку. Такий підготовлений одяг буде поєднуватися з класичним гладким або лакованим взуттям.

Також варто пам’ятати, що зі зміною сезону повинні змінюватися і кольори одягу, який ви носите. Навесні та влітку кольорова палітра буде базуватися на яскравих кольорах. Однак у прохолодну пору року кольори одягу повинні бути темнішими.

Exit mobile version