Чому варто купувати нову квартиру в новобудові

Купівля квартири — серйозне рішення. Перед тим, як зробити цей крок, слід проаналізувати, що саме ми хочемо, які вимоги до нашої майбутньої квартирі і що дозволяє наш бюджет. Найпоширеніша дилема, з якою стикаються люди, які думають про своє власне житло, — це тип квартири: нова або з вторинного ринку? Ми спробуємо коротко пояснити, чому покупка квартири на первинному ринку у забудовника — більш вигідне рішення.

Чому варто купувати нову квартиру в новобудові

Ви не купуєте кота в мішку

Вибираючи квартиру безпосередньо від забудовника, ми отримуємо докладні плани кімнат. Ми можемо змінювати їх залежно від наших потреб, наприклад, знести стіну або поставити її в іншому місці. Ми самі є архітектором наших чотирьох кутів і проектуємо їх за своїм бажанням. Квартиру, що була у використанні, напевно, все одно доведеться ремонтувати. З новою квартирою ми можемо бути впевнені, що в ній немає прихованих юридичних проблем і будівельних дефектів, таких як несправні електричні або сантехнічні установки.

Ціна не така страшна, як здається

Існує думка, що нові квартири жахливо дорогі і не по кишені пересічним українцям. Однак, коли ми уважно подивимося на фінансове питання, ми помітимо, що, хоча початкова ціна квартири забудовника під ключ може бути вище, ніж у квартири з вторинного ринку, вона не вимагає ніяких додаткових витрат. Нам не потрібно турбуватися про заміну вікон, радіаторів опалення або їх ремонті. У такій квартирі все нове і прослужить нам довгі роки, так як тут використовуються новітні технологічні рішення. Крім того, хоч і вартість квартири безпосередньо від забудовника буде трохи вище, але однокімнатні квартири у Львові від Корпорації Нерухомості РІЕЛ — відмінне вкладення на майбутнє, адже через десять або двадцять років вони будуть коштувати набагато дорожче, ніж такі ж квартири в будинку, якому на той момент буде п’ятдесят років.

Чому варто купувати нову квартиру в новобудові

Численні зручності

Купівля нової квартири звільняє нас від багатьох додаткових зборів, наприклад, від агентств нерухомості. Ми вирішуємо всі формальності безпосередньо з девелопером, який за законом зобов’язаний надати нам повну документацію. Ми також можемо розраховувати на використання різних фінансових програм, що дозволяють отримати фінансування від держави, банків або самого забудовника. Таким чином, ми заощадимо багато часу і грошей.

Купівля власної квартири — це рішення, яке вплине на наше життя на багато років. Тому варто серйозно розглянути всі плюси і мінуси. Нова квартира від забудовника має багато переваг, але кожен потенційний покупець квартири повинен вирішити для себе, що краще для нього.

Exit mobile version