Який фастфуд сьогодні є найбільш популярним?

Суші, піца та бургери — вважаються сьогодні найпопулярнішими стравами. Їх подають практично в кожному ресторані. Полюбляють ці страви практично всі — і дорослі і малі. Давайте поговоримо трохи про кожну із цих страв, та зрозуміємо, яка з них є найулюбленішою серед жителів планети та країни. Давайте трохи детальніше про ці страви.

Японська кухня: суші та роли

Суші та роли — ця страва прийшла до нас з Японії. Як правило, готується з рису, водорослів та морепродуктів. В сучасній кулінарії в суші та роли додають і інші інгредієнти: овочі, фрукти, яйця та курятину. В кожному ресторані є свої рецепти. Готують японські страви і холодними і гарячими. Ще в Японській класичній кухні, для того, аби знезаразити сиру рибу, до роллів додавали імбир, соєвий соус та васабі (японську гірчицю). Цей рецепт зберігся і по цей день.

Італійська кухня: піца

Ця страва прийшла до нас з Італії. З самого початку, піца була улюбленою стравою моряків, та виглядала не так апетитно, як ми її бачимо сьогодні. Італійці її готували приблизно так: зверху на шматок сухого хліба накладали морепродукти, томати та сир. І так її споживали в їжу. Зараз піца досить популярна страва і серед українців. Її готують за різними рецептами: і з грибами, і з куркою, ананасами, томатами, сиром. Навіть замовити піцу можна з доставкою додому. Різні варіанти дозволяють обрати улюблені смаки, та насолоджуватися ними вдосталь! Смачна піца підходить для будь-яких варіантів: ланч на роботі, День Народження, вечірка з друзями, чи просто приємно провести час в ресторані.

Американська кухня: бургери

Це найпопулярніша страва американського фасту-фуду. В США їх їдять ще з моменту заснування MC Donalds. Вся суть страви в тому, щоб в булку вставити котлету, сир, овочі, майонез та кетчуп. Незважаючи на те, що бургери дуже калорійні, вони мають своїх прихильників. Їх дуже любить сучасна молодь. Це ідеальна страва для ланчу на обідній перерві чи вечірок серед молодих людей. Сьогодня для любителів американської кухні доставка бургерів також працює.

Які страви найбільш популярні серед українців?

Ми зібрали дані серед компаній, які займаються доставкою їжі, тому можна виділити наступні улюблені страви:

Які страви люблять люди по всьому світі?

Якщо брати до уваги інші країни, то найпопулярнішими серед іноземців стали роли та суші. За рік їх з’їдають біля 100 тонн по всьому світу. Що саме привело їх до такої популярності? В основному, це:

Серед світових гурманів друге місце посіла піца. ЇЇ люблять, в основному, італійці.

Третє місце зайняли бургери. Це через те, що зараз люди орієнтовані на здоровий спосіб життя, та не бажають набирати зайву вагу. Але, для американців вони так і залишаються улюбленою стравою.

Яким стравам надаєте перевагу Ви? Любите готувати їх самостійно, чи замовляти доставку додому?

Exit mobile version