Американська кухня у київській мережі ресторанів «Мітерія»

Коли говорять про американську кухню, наша уява малює картинки з бургерами, хот догами, стейками, їжею швидкого приготування.

Всі ці страви популярні та улюблені у різних країнах світу. Незважаючи на калорійність, традиційні страви Америки мають велику низку шанувальників, тому в кожній країні щорічно з’являються нові заклади, які пропагують цей концепт.

Противники існуючої американської кухні кажуть, що вона не має власних страв і все, що ми знаємо – взято від переселенців та адаптовано під місцевий ґрунт. Як би там не було – можна сперечатися чи погоджуватися, але відкриття нових м’ясних ресторанів у Києві говорить багато про що. Так, на Великій Васильківській (напроти Палацу Україна) відкрився м’ясний ресторан «Мітерія». Це другий заклад мережі «Мітерії», де пропагується лаконічне меню та страви із фермерських продуктів.

Зазначимо, що перший ресторан було відкрито у 2016 році на вулиці Саксаганського 68/21. Візитною карткою цих закладів вважається м’ясо, приготовлене на відкритому вугіллі в хоспере. Окремий розділ у меню займають класичні та альтернативні стейки. Це – Рібай, Ті Боун, Тамагавк, Філе Міньйон сухого визрівання.

Популярністю користуються такі страви, як:

Щоб повністю ознайомитися з послугами «Мітерії», перейдіть за посиланням та перегляньте розділи «Доставка», «Меню», «Дегустація», «Їжа на виніс». Бронювання столика заздалегідь онлайн позбавить вас від зайвого клопоту, дозволить оцінити майстерність кухаря та сервіс закладу.

Говорячи про американську кухню «Мітерії» не можна не сказати про стриманий інтер’єр. Загальна концепція передбачає просторий зал, виділений великий центральний майданчик, окремі зони, суворе оформлення полиць, підвісні люстри, натуральні матеріали, метал, текстиль та переважання дерева.

Сполучені Штати Америки – багатонаціональна держава. Кухня є міксом англійської, німецької, французької, єврейської, африканської, індіанської, італійської гастрономії. Це говорить про те, що їжа в Америці ділиться країнами походження, тому кожен, навіть найвибагливіший гурман, знайде все, що йому до смаку.

Ресторанна культура Америки відрізняється з інших країн. Рейтинг закладу залежить від обсягу порцій (що більше порція, тим більше відгуків). Тут прийнято забирати їжу з собою та простоювати 30-40 хвилин у черзі, щоб зайняти столик. У «Мітерії» забронювати стіл легко – достатньо зайти на офіційний сайт ресторану, залишити заявку або скористатися опцією «Зворотного зв’язку».

Exit mobile version