Лідер «Феррарі» визнав свою помилку за зіткнення з партнером по команді на старті гонки Гран-Прі Штирії (видео)

Себастьян Феттель (праворуч) і Шарль Леклер

Напередодні вдруге за останні 7 днів на автодромі «Ред Булл» в австрійському Шпільберзі пройшов етап Формули-1.

На цей раз під назвою Гран-Прі Штирії завершився тріумфом гонщиків «Мерседес». Гонку виграв 6-разовий чемпіон світу Льюїс Гамільтон, другим до фінішу прийшов партнер британця по німецькій команді, фін Валттері Боттас, який випередив лідера «Ред Булл», голландця Макса Ферстаппена.

Особистий залік.

Podium Robots 😍Who else wants to see them race?#AustrianGP 🇦🇹 #F1 pic.twitter.com/RRvWUpKQTA

— Formula 1 (@F1) July 13, 2020

Відзначимо, на старті гонки трапився яскравий інцидент за участю гонщиків «Феррарі».

Стартувавши з середини пелотону Себастьян Феттель і Шарль Леклер не змогли поділити третій поворот.

В результаті зіткнення Феттель тут же зійшов з дистанції, а Леклер, проїхавши ще пару кіл, також завершив гонку через пошкодження днища. Посмотреть эту публикацию в Instagram

Drama on the opening lap as the two Ferraris tangle at Turn 3 💥 The collision led to the retirement of both Sebastian Vettel and Charles Leclerc from Sunday's Styrian Grand Prix 💥 . #AustrianGP 🇦🇹 #Formula1 #F1

Публикация от FORMULA 1® (@f1) 12 Июл 2020 в 10:08 PDT

«Те, що відбулося сьогодні — це моя помилка, більше нічого сказати. Я беру на себе повну відповідальність за те, що трапилося. Я помилився, але вибачень недостатньо. Я так хотів домогтися успіху для команди і подумав, що у мене є шанс відіграти три або чотири позиції — ось і спробував. Але насправді, такої можливості не було. Зараз нелегко всій команді, яка стільки працювала, щоб привезти сюди новинки. У нас складний період, і нам не потрібні такі інциденти», — цитує монегаска f1news.ru.

Крім того, Леклер заявив, що його партнер по команді робив все так, як повинен був.

«Я приніс вибачення команді і Себастьяну, який взагалі ні в чому не винен. Шкодую, що сьогодні я підвів всю команду. Я зроблю висновки «.

По материалам: lb.ua

Exit mobile version