Кращі виробники сонячних батарей

Сонячні електростанції почали з’являтися в нашій країні ще років з 10 тому. А нинішня кількість сягнула позначки 10000 побутових і 2000 промислових одиниць. На жаль, популяризація автономних джерел електроенергії призводить не тільки до позитивних результатів, а й до того, що на ринку з’являється все більше неякісного обладнання. Купівля панелей для сонячної електростанції — дуже відповідальний момент, адже малоефективний або ненадійний виріб може звести нанівець усі переваги як побутової, так і комерційної станції. Представляємо Вам кращих виробників галузі, фотоелементи котрих точно не розчарують.

Longi

Фотоелементи Longi Solar виготовлені за оригінальною технологією PERC з додатковим шаром діелектрика, який забезпечує максимальну ефективність пристрою. Виробник гарантує стабільну потужність обладнання впродовж усього експлуатаційного періоду (до 25 років). Крім того, Solar Garden — найбільший постачальник обладнання в центральній Україні — теж пропонує сонячні електростанції для підприємств.

Jinko

Відомий китайський виробник, що дає десятирічну гарантію на свої батареї. Фахівці рекомендують використовувати їх для побутових електростанцій, адже вони коштують порівняно недорого, проте показують хороші параметри продуктивності та стійкості до несприятливих факторів довкілля.

Risen Energy

Ще один бренд із Китаю, який експортує своє енергетичне обладнання в більш ніж у 30 країн. Фотоелементи відповідають міжнародним стандартам якості, мають гарний захист від обмерзання та антибліковий ефект.

Canadian

Canadian Solar виділяються найтривалішим строком гарантії на збереження продуктивності в 30 років. Вони показують високий рівень ККД навіть за невеликої сонячної активності, а посилені рами модулів дають змогу використовувати їх навіть у суворих погодних умовах. Це один із найбільших виробників галузі, який уже понад 5 років регулярно потрапляє в ТОП різних рейтингів як у себе на батьківщині, так і у світі загалом.

Trina

Сонячні панелі підходять для експлуатації в будь-яких кліматичних умовах, не схильні до корозії (в тому числі до обмерзання). Фотоелементи виготовлені з міцного розжареного скла та доповнені діелектричними діодами для підтримання стабільної потужності впродовж тривалого періоду.

JA

Це велика компанія з власним дослідницьким центром, що виготовляє модулі за селективною дифузійною технологією. Крім того, у їхніх сонячних батареях застосовується технологія подвійного друку через виготовлення осередків та пасерування зворотного боку.

Hanwha Q CELLS

Потужні та зносостійкі фотоелементи, обрамлені алюмінієвою рамою, що дає їм колосальну стійкість проти вітру й механічних навантажень. Тут також застосована технологія пасерування тильної сторони діелектриком, що забезпечує стабільність потужності.

GCL Systems

Незвичайні черепичні панелі володіють не тільки високими експлуатаційними характеристиками, але і привабливим зовнішнім виглядом, який гармонійно доповнить екстер’єр вашого будинку. Серед їхніх переваг також:

До того ж вартість обладнання залишається в доступному для багатьох ціновому діапазоні.

Seraphim

Ще один гідний бренд, орієнтований на побутове використання. Панелі цієї марки мають дуже хороший протипожежний захист, а також стійкість до впливу соляного туману й аміаку.

Як бачите, досить складно визначити, хто з цих виробників безкомпромісно заслуговує на перше місце. Варто орієнтуватися на свої можливості, вимоги до обладнання та умов місцевості.

Exit mobile version