Вартість свинини, сала і курятини в Україні: супермаркети знову оновили ціни на популярну продукцію

У нашій країні вкотре подорожчали деякі різновиди м’яса, буквально в ці вихідні дні.

М'ясо.

Фото - freepik.com

Про те, яку вартість свинини, курятини та сала встановили супермаркети України зараз, пише «НБН», посилаючись на дані цінового моніторингу профільного порталу «Мінфін».

Варто зазначити, що здебільшого, ціни впали лише на певні види свинини: 1 кілограм лопаткової частини «просів» у вартості з 190,06 гривні до 185,68 гривні, а груднинка подешевшала з 182,6 гривні/кілограм до 178,47 гривні/кілограм. Ціни ребер опустилися з 180,71 грн/кг до 179,96 грн/кг, а ось усереднена вартість шашликового набору знизилася з 208,42 гривні/кілограм до 198,71 гривні/кілограм. Утім, ошийок не подешевшав, а лише подорожчав — до 251,56 гривні/кілограм.

З курятини подешевшала лише гомілка — з 78,75 гривні/кілограм до 73,95 гривні/кілограм. Курячі стегна додали у вартості з 109,57 гривні/кілограм до 110,45 гривні/кілограм, цінники на філе зросли з 146,86 гривні/кілограм до 147,6 гривні/кілограм.

Також, знову підвищилася вартість усіх видів сала: солоне подорожчало з 262,86 гривні/кілограм до 253,1 гривні/кілограм, а домашнє — зі 189 гривень/кілограм до 254 гривень/кілограм.

Раніше наш інформаційний портал писав про те, що в Україні почали знижуватися ціни на цибулю.

Exit mobile version