Про те, що в нашій країні, слідом за свининою, збільшилася вартість деяких видів курятини і яловичини, пише «НБН», посилаючись на статистику профільного порталу «Мінфін».
Ціни на курятину, якщо провести порівняння з жовтнем, скоригували так:
- стегно подешевшало з 108,24 гривні/кілограм до 104,45 гривні/кілограм;
- гомілка подорожчала з 77,99 гривні/кілограм до 84,45 гривні/кілограм;
- тушка — з 79,9 гривні/кілограм до 85,9 гривні/кілограм;
- філе — з 149,62 гривні/кілограм до 162,6 гривні/кілограм.
Також, додав у вартості гуляш із яловичини — з 246,09 гривні/кілограм до 249,2 гривні/кілограм, а ребра, навпаки, подешевшали з 158,47 гривні/кілограм до 155,45 гривні/кілограм.
Раніше ми писали про те, як в Україні змінилися ціни на гречану крупу, рис і макарони.