У ISW повідомили, чи є прогрес у наступі ЗСУ на Курщині (КАРТА)

На території російської Курської області, на даному етапі бойових дій, фіксується просування як Сил оборони, так і армії Путіна, але з різним ступенем успіху.

ЗСУ.

Фото - rbc.ua

Як повідомляє «НБН» із посиланням на Інститут вивчення війни (ISW), геолокаційні кадри за вівторок, 22 жовтня, свідчать — українська армія нещодавно просунулася до південної частини хутора Зелений Шлях, що на південному сході від Коренєвого.

Також, на ідентичні підтвердження від 22-23 жовтня, демонструють — путінські війська змогли відбити Ольгівку, що на сході від Кореневого, і повернутися на втрачені позиції на південний схід від Плєхового.

При цьому, російські «воєнкори» і МО РФ стверджували — Сили оборони нібито безрезультатно здійснювали контратакувальні дії в районі Плєхового, Малої Локіни (на північ від Суджі), Суджі, Покровського (на південний схід від Коренєвого) і Зеленого Шляху.

Утім, ні Генштаб ЗСУ, ні оборонне відомство держави-терориста не повідомляли про будь-які наземні атаки на захід від «головного виступу» Курщини в Глушківському районі.

Фото – understandingwar.org

Раніше наш інформаційний портал писав про те, що РФ посилить атаки «Шахедами» на Україну наприкінці жовтня.

Exit mobile version