Провідні росЗМІ зганьбилися фейком про концерт Rammstein: пропагандисти «вписали» Газманова у виступ рокерів

Пропагандистські видання повідомляють про те, що нібито на концерті німецького рок-гурту Rammstein увімкнули пісню артиста Путіна Олега Газманова «Вперед, Росія». Однак рупорів Кремля швидко викрили.

Rammstein

Rammstein. Фото – knews.kg

Німецькі рокери Rammstein 20 липня дали концерт у естонській столиці. Як пишуть російські ЗМІ, під час виступу заграла пісня співака-путініста Газманова, інформує НБН.

Про те, що композиція “Вперед, Росія” зазвучала на концерті метал-групи з Німеччини, писали видання “Царгород”, “Газета.ру”, “Вечірня Москва” та інші пропагандистські джерела.

Рупори путінського режиму посилалися на відео, яке завірусило в TikTok. Можна помітити, що оригінальна доріжка для ролика створена одним із користувачів програми із запису концерту німецьких музикантів та звуку пісні «Вперед, Росія».

Також у коментарях відгукнулися шанувальники Rammstein, які були на концерті у Таллінні, запевнивши, що пісня Газманова там не звучала.

Раніше українці висміяли у Мережі російського співака-путініста Філіпа Кіркорова. Артист анонсував концерти у двох містах окупованого Криму, запросивши на своє шоу поранених солдатів РФ.

Exit mobile version