Що відбувається у відносинах Меладзе та Брежнєвої: колишня дружина продюсера прокоментувала чутки про розлучення зіркової пари

Останні два місяці росЗМІ активно обговорюють особисте життя співачки Віри Брежнєвої та її чоловіка, композитора та продюсера Костянтина Меладзе.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва. Фото – tvcenter.ru

Видання стверджують, що любовна спілка зірок тріщить по швах через колишню дружину музиканта Яни Сумм, яка нібито переїхала до нього до Італії з дітьми.

Раніше російські ЗМІ заявляли, що зіркове подружжя вирішило розірвати шлюб через різні позиції щодо війни в Україні, тепер в інформаційному просторі пішли чутки про те, що між Меладзе і Брежнєвою встала екс-дружина продюсера Яна Сумм, інформує «НБН» з посиланням на видання Starhit.

За словами колишньої дружини музиканта, вона справді приїжджала до Італії, щоб забрати дочку Лію, яка гостювала у батька, і жодного возз’єднання з екс-чоловіком не було.

Сум підкреслила, що бачила Меладзе лише 15 хвилин в аеропорту. Вона наголосила, що продюсер був без дружини. Жінка додала, що вона не втручається в чуже особисте життя, проте, за її спостереженнями, розладу в сім’ї Меладзе вона не помітила.

Зазначимо, що Брежнєва публічно засудила війну Росії проти України та розгорнула за кордоном активну волонтерську діяльність. Водночас, Меладзе мовчить про збройну агресію РФ і, за даними ЗМІ, вирішив «пересидіти» цей період в Італії. На цьому тлі пішли чутки про те, що знаменитості перебувають на межі розлучення.

Exit mobile version