Єфросиніна звинуватила українців у булінгу через мовний скандал: телеведуча пояснила, чому їй соромно перед військовими

Українська телеведуча Маша Єфросиніна висловилася про мовні скандали в країні, в одному з яких опинилася вона сама. Зірка вважає таке ставлення до себе булінгом і вважає, що такі розбірки розколюють суспільство.

Маша Єфросиніна

Маша Єфросиніна. Фото – 24tv.ua

В інтерв’ю для програми «Балаканка» знаменитість заявила, що мовні суперечки грають на руку кремлівським пропагандистам, які висвітлюватимуть ці конфлікти та демонструватимуть розбіжності між українцями, інформує «НБН».

За словами Єфросініної, критикують лише тих, хто докладає зусиль, щоб наблизити Україну до перемоги, а влаштовують мовні розбірки люди, яким нема чим зайнятися.

Зірка заявила, що є соромно перед українськими захисниками за поведінку співвітчизників, які, на її думку, хайпують на цій темі та влаштовують «лікарі», щоб збільшити кількість передплатників. Телеведуча наголосила, що наші військові гинуть на фронті заради єдності України, коли деякі громадяни у тилу «воюють» один з одним.

«Відчуваю жахливий сором за людей», — зазначила Єфросиніна, додавши, що вона не збирається опускатися до рівня тих, хто влаштовує цькування через мовне питання.

Нагадаємо, що телеведуча та її подруга, співачка Оля Полякова потрапили у скандал після того, як випустили епізод своєї програми «Дорослі дівчатка» російською мовою. Артистці довелося пояснювати, чому вони не стали перекладати ютуб-шоу українською.

Exit mobile version