Скасування концерту Ані Лорак у Новосибірську: росЗМІ пояснили, чому зірвався виступ співачки

Уродженка України Ані Лорак потрапила у немилість не лише у своїх співвітчизників, а й у росіян. Стало відомо, що концерт артистки в Новосибірську скасували, видання РФ припускають, що це пов'язано із висловлюваннями зірки щодо війни на батьківщині.

Ані Лорак

Ані Лорак. Фото – eventworld.co

Лорак планувала вийти на сцену в Новосибірську 25 листопада, проте російські ЗМІ повідомили про відміну виступу. Зрив концерту видання пов’язують із «критичними висловлюваннями» зірки про «спецоперацію» РФ в Україні, інформує «НБН» із посиланням на kulturomania.ru.

Деякі пропагандисти навіть оголосили знаменитість зрадницею, незважаючи на те, що Росія – не рідна країна співачки, крім того, вона замовчує кровопролиття в Україні.

Зазначимо, що на шостий день повномасштабного вторгнення путінських військ до її рідної країни Лорак закликала припинити «вбивчу, руйнівну, безглузду війну», проте не зрозуміло, кому було адресовано це повідомлення. Співвітчизники зірки так і не дочекалися від неї чіткої публічної позиції та засудження агресії РФ.

До речі, після 24 лютого у знаменитості почалися проблеми у всіх сферах життя. Лорак залишилася без виступів, втратила прибутковий бізнес, набрала зайву вагу. Окрім цього, після того, як вона почала відчувати труднощі з фінансами, від неї втік до США бойфренд.

Exit mobile version