Чому Пугачова не робить антивоєнну заяву: український ведучий прокоментував неоднозначну поведінку співачки

Легендарна співачка Алла Пугачова, на відміну від свого чоловіка, пародиста Максима Галкіна, мовчить про російську збройну агресію. Український ведучий новин Олег Панюта припустив, чому зірка досі не засудила війну проти України.

Алла Пугачова

Алла Пугачова. Фото – kleo.ru

Журналіст вважає, що Примадонна зробила вчинок, який говорить про її ставлення до агресії Росії, залишивши рідну країну після початку повномасштабної війни в Україні. Про це він висловився в інтерв’ю колезі Аліні Доротюк, інформує «НБН».

Ведучий припустив, що Пугачова не висловлює чітко своєю позицію, оскільки трохи ображена на Україну, куди свого часу її не пускали з виступами. Панюта нагадав, що був період, коли легендарна артистка не відвідувала нашу країну понад 10 років.

Після перерви журналіст прийшов на один із її концертів у столиці. Тоді, вийшовши на сцену «Палацу спорту», знаменитість насамперед поцікавилася у киян, чи не ображаються вони на неї. Публіка відповіла «ні», на що зірка також запевнила, що вона теж тримає образу на глядачів.

Панюта додав, що від’їзд Примадонни із РФ став справжнім ударом для її співвітчизників та прихильників «спецоперації» Путіна. Ведучий додав, що співачка могла б зробити антивоєнну заяву, але питання в тому, чи вона бачить у цьому необхідність.

Водночас Пугачова підтримує свого чоловіка Максима Галкіна, який засудив агресію Росії в Україні та регулярно висміює керівництво РФ та пропагандистів. Зокрема, зірка зробила репост відео чоловіка на свою сторінку, підписавши його промовистою цитатою з Біблії.

Exit mobile version