Дугін образив українців і отримав ногою у щелепу: Олег Скрипка згадав про конфлікт із путіністом

Фронтмен групи «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка згадав, як російський філософ, політолог, кремлівський пропагандист Олександр Дугін образив українців та отримав гідну відповідь від музиканта.

Олег Скрипка

Олег Скрипка. Фото – lemonade.style

Український співак розповів, що наприкінці 90-х після концерту у московському нічному клубі «Акваторія» у нього стався конфлікт із Дугіним, засновником руху «неоєвразійство» та одним із ідеологів «русского мира». Про це повідомляє «НБН» з посиланням на Facebook-сторінку музиканта.

Скрипка показав вирізку з газети, де повідомлялося про інцидент. Журналісти написали, що українські рок-зірки зі своєї гримерки чули промову путініста, який назвав їх співвітчизників «зрадниками Великої Євразії».

Після фронтмен групи «ВВ» прямував до виходу та зіткнувся з пропагандистом, який вилив на нього потік нецензурних слів. Музикант не став нічого говорити Дугіну і просто вдарив його ногою в щелепу.

Скрипка, коментуючи статтю в газеті, наголосив, що ще до війни з Росією конфлікти у кулуарах нічних клубів столиці РФ закінчилися перемогою українців.

Нагадаємо, що у неділю, 21 серпня, стало відомо про смерть доньки Дугіна Дар’ї, яку підірвали в автомобілі у Підмосков’ї.

Exit mobile version