По Одесі стріляють, а ти в Дубаї викладаєш ікру – Потап розповів про українських зірок, які писали йому з Росії

Продюсер, автор та виконавець пісень Потап повернувся до України й дав перше інтерв'ю, в якому розповів, як він та його дружина, співачка Настя Каменських спілкувалися з артистами-зрадниками.

Потап

Потап. Фото – stars.segodnya.ua

В ефірі програми «Сніданок з 1+1» репер розповів, що після повномасштабного вторгнення російської армії, зокрема після того, як стало відомо про звірства у Бучі, йому писали українські знаменитості, які живуть у РФ, інформує «НБН».

Один із його колег написав Потапу, що він одесит, на що продюсер відправив йому різку відповідь із докором у мовчанні про обстріл рідного міста.

«Який ти одесит, по Одесі стріляють, а ти в Дубаї викладаєш ікру?» – викривав співрозмовника артист.

Також він згадав про діалог його дружини з однією зіркою-зрадницею, яка також мовчить про кровопролиття у рідній країні. За словами Потапа, Каменських заявила колезі, що та не може називати себе українкою та запевнила, що зробить усе, щоб артистку, яка не висловлюється проти війни, позбавили громадянства.

Зазначимо, що Міністерство культури працює над тим, щоб позбавити звання народного артиста України знаменитостей, які підтримують російську агресію або мовчать про неї.

Exit mobile version