Настя Каменських закликала Ані Лорак не мовчати про війну: Потап розповів про реакцію зрадниці України

Продюсер, автор та виконавець пісень Потап розповів про розмову дружини, співачки Насті Каменських із колегою Ані Лорак про війну в Україні. Як з'ясувалося, уродженка Чернівців мовчить про кровопролиття у рідній країні за порадою російського артиста.

Ані Лорак

Ані Лорак. Фото – kinoafisha.info

В інтерв’ю «ЖВЛ» продюсер розповів, що Лорак порадив не говорити про трагедію в Україні поп-король російської сцени, путініст Філіп Кіркоров, з яким давно товаришує співачка, інформує «НБН».

За словами Потапа, його дружина дзвонила всім зіркам, які мають українське громадянство, але працюють у Російській Федерації, зокрема, Ані Лорак.

Каменських закликала артистку публічно засудити політику Кремля, хоч би написати «ні війні». На це Лорак заявила, що вона все розуміє, проте Кіркоров порадив їй мовчати про війну та думати на два роки наперед.

Також уродженка Чернівців попросила Каменських «не задовбувати» її. Дружина Потапа розлютилася через позицію Лорак, заявивши, що та не має права називати себе українкою.

Зазначимо, що на шостий день війни Лорак у своєму Instagram-акаунті, завбачливо закривши коментарі, все ж таки закликала зупинити війну в Україні, проте жодного слова не сказала про напад російських військ.

Пізніше артистка видалила свій профіль у соцмережі і лише за півроку виклала нову публікацію. Пафосний пост розгнівав українців.

Exit mobile version