Притула показав підручник з історії України, куплений для Ілона Маска: книга вже на шляху до мільярдера

Американський мільярдер Ілон Маск озвучив своє вирішення українського питання, запропонувавши віддати Російській Федерації Кримський півострів. На хвилі скандалу телеведучий, волонтер Сергій Притула та блогер Ігор Лачен відкрили збір на підручник з історії України для засновника компанії SpaceX.

Сергій Притула

Сергій Притула. Фото – pravda.com.ua

Після того, як Притула та Лачен 3 жовтня закликали українців робити донати на корисний подарунок для Ілона Маска, протягом півгодини було зібрано мільйон гривень, інформує «НБН».

У середу, 12 жовтня, телеведучий у своєму Twitter-акаунті повідомив, що він придбав для американського мільярдера книгу з історії України автора Романа Піняжка, опублікувавши відповідні фотографії.

За словами Притули, подарунок вже в дорозі до засновника SpaceX. Волонтер висловив сподівання, що ця книга допоможе Маску усвідомити, чому українці не розглядають варіант здатися імперії зла РФ.

Нагадаємо, що американський мільярдер оскандалився своїми висловлюваннями щодо «мирного» завершення війни в Україні. Ілон Маск запропонував провести повторні вибори на анексованих українських територіях під наглядом ООН та «повернути» росіянам Крим.

Exit mobile version