Сьогодні була остання крапля – Злата Огнєвіч гнівно звернулася до організаторів благодійних заходів

Українська співачка Злата Огневіч обурена ставленням організаторів благодійних заходів до артистів як до «витратного матеріалу». За словами виконавиці, зірки не отримують гонорари за свої виступи.

Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч. Фото – m.allkharkov.ua

У своєму Instagram-акаунті знаменитість у розділі Stories опублікувала відеозвернення до організаторів благодійних заходів, які користуються становищем й не платять артистам гроші за участь, інформує «НБН».

«Сьогодні була остання крапля», – зізналася Огневіч.

Співачка наголосила, що такі люди знецінюють талант та нелегку роботу артистів під час війни, запрошуючи їх виступати безкоштовно, при цьому покриваючи інші витрати заходу.

«Це витратний матеріал?», – поцікавилася співачка в організаторів щодо їхнього ставлення до артистів.

Зірка зазначила, що йде мова про благодійні вечори, вечірки та заходи, які відбуваються у посольствах, а не про концерти для українських захисників та схожі заходи.

Огневіч додала, що до неї звертаються з проханням зробити донати, однак, звідки їй брати на це фінанси, якщо їй не платитимуть гонорари.

Як повідомлялося раніше, музичний продюсер розповів, як Софія Ротару одного разу відмовилася виступати в Чечні на особисте запрошення глави республіки Рамзана Кадирова.

Exit mobile version