Музичний продюсер згадав, як Ротару відхилила пропозицію Кадирова виступити у Чечні

Музичний продюсер та екс-директор зірки радянської та української естради Софії Ротару Сергій Лавров згадав випадок, коли артистка не прийняла запрошення Рамзана Кадирова виступити у Чеченській Республіці.

Софія Ротару

Софія Ротару. Фото – sensatsiya.com

Продюсер розповів, що до початку повномасштабної війни в Україні легендарна співачка була бажаним гостем у Чечні та неодноразово виступала на святах на запрошення глави республіки, зокрема 11 років тому співала на його 35-річчі, інформує «НБН» із посиланням на росЗМІ.

За словами колишнього директора зірки, вона завжди з повагою ставилася до Кадирова. Проте одного разу виконавиця відмовилася виступати на заході у Чечні, куди її запросив ставленик Кремля. Лавров пояснив, що на той момент знаменитість активно готувалася до зустрічі Нового року та запросила на свято родичів.

Оскільки вивезти всіх рідних до Чечні було проблематично, Ротару відхилила запрошення глави республіки та залишилася вдома із сім’єю. Екс-директор легендарної артистки наголосив, що впливові замовники чи великі гонорари не можуть підкупити її.

Як повідомлялося раніше, російський музичний критик Сергій Сосєдов розповів про хворобу Ротару, через яку вона часто жила в Криму.

Exit mobile version