Віра Брежнєва записала дуетну пісню українською мовою: співачка використала новий псевдонім

Українська співачка Віра Брежнєва та її колега по сцені TAYANNA несподівано випустили спільну пісню «Вишиванка». Що цікаво, артистка використала новий псевдонім у підписі до кліпу.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва. Фото – style.rbc.ru

Зірки презентували дуетну композицію «Вишиванка», яку написали український поет Микола Сом та композитор Оскар Сандлер, у сучасному аранжуванні, інформує «НБН».

Відео на пісню з’явилося на YouTube-каналі Віри Брежнєвої. В описі до чорно-білого кліпу знаменитість використала новий псевдонім – VERA. Відеоряд складається з кадрів зі студії звукозапису, де співачки вперше зустрілися після 24 лютого і заспівали про кохання, розлуку, тривогу та захист від зла.

Не менш цікавою виявилася обкладинка до пісні, яку артистки опублікували у соціальних мережах. Зображення створила майстриня Софія Гольдман-Монастирська, використовуючи старовинну техніку вишивання «ланцюжок».

Нагадаємо, що Віра Брежнєва після вторгнення Росії в Україну розірвала усі зв’язки із країною-агресором. Про це розповіла колишній піар-менеджер співачки Анастасія Драпеко. За її словами, зірка не планує повертатися до РФ.

Exit mobile version