У Росії вона може називатися як завгодно – Кондратюк висловився щодо санкцій проти Лорак та інших зірок-зрадників

Український телеведучий, продюсер та шоумен Ігор Кондратюк прокоментував санкції проти зірок-зрадників із вітчизняного шоу-бізнесу.

Ігор Кондратюк

Ігор Кондратюк. Фото – afisha.tochka.net

В інтерв’ю блогеру Ростиславу Калацинському Кондратюк висловився про санкції проти артистів, які підтримують російську агресію або мовчать про війну в Україні, повідомляє «НБН».

За словами продюсера, ще до такого рішення РНБО він виступав за те, щоб позбавити зірок-зрадників державних звань, нагород та інших привілеїв.

«Я за це топив», – нагадав телеведучий, додавши, що краще пізно, ніж ніколи вжити таких заходів щодо артистів, які підіграють агресору.

Як зазначив Кондратюк, Ані Лорак та Таїсія Повалій вже не зможуть хизуватися званнями за межами РФ, які вони отримали в Україні.

«У Росії вона може називатися як завгодно», – висловився продюсер про Лорак, яка назвала себе «найтитулованішою співачкою України» в анонсі концертів у Німеччині та Чехії.

Телеведучий додав, що за кордоном знаменитостям-зрадникам не дадуть скористатися їхніми званнями, крім того, українці зриватимуть виступи таких артистів.

Раніше Кондратюк розповів про кар’єру Оксани Марченко. Суддя шоу «Х-фактор» пояснив, як дружина кума Путіна стала ведучою проекту.

Exit mobile version