Ані Лорак привітала Камінську з релізом нового треку: співачка похвалилася підтримкою від зрадниці України

Співачка Слава Камінська випустила новий трек. Раптово Ані Лорак, яка мовчить про війну в Україні, підтримала реліз треку колишньої солістки гурту «НеАнгели».

Слава Камінська

Слава Камінська. Фото – facebook.com

У середу, 26 жовтня, відбулася прем’єра композиції «Божевільна» Слави Камінської. Артистка записала нову пісню на диктофон у Нідерландах, інформує «НБН».

Раптом свіжий трек екс-учасниці групи «НеАнгели» прорекламувала в соцмережах Ані Лорак, проти якої РНБО України запровадила санкції, позбавила титулів та державних нагород.

Лорак у своїх Instagram-stories запостила уривок треку, привітавши артистку із прем’єрою. Компліментарну публікацію зрадниці України Камінська перепостила на свою сторінку, додавши слова із вірусного хіта виконавця Thekomakoma.

Можливий раптовий прояв уваги Лорак до Камінської пов’язаний з тим, що колишня солістка гурту «НеАнгели» в одному з інтерв’ю стала на захист артистки, яка мовчить про кровопролиття в рідній країні.

Камінська знайшла виправдання українській зірці, яка багато років живе та працює в Росії, припустивши, чому співачка не говорить про війну. Знаменитість заявила, що вона не засуджує Лорак за її позицію.

Exit mobile version