Бузова влаштувала піар на «гуманітарній місії» у Донецьку: Єфросиніна відреагувала на витівку російської блогерки

Російська блогерка, співачка та ведуча Ольга Бузова побувала в окупованому Донецьку із «гуманітарною місією». На витівку скандальної зірки відреагувала українська телеведуча Маша Єфросиніна.

Ольга Бузова

Ольга Бузова. Фото – ria.ru

Бузова приїхала до захопленого росіянами Донецька, де пропіарилася на нещастях людей. Скандальна блогерка красувалася перед камерами і вихвалялася своїм «волонтерством» пропагандистам федеральних телеканалів РФ, інформує «НБН».

Маша Єфросиніна у своєму Instagram-акаунті у розділі Stories прокоментувала «гуманітарну місію» блогерки в окупованому українському місті.

Телеведуча зазначила, що Бузова, як і інші російські «патріоти» після поразки їхньої країни у війні «перевзуються» і голосно й нещиро каятимуться за свої слова та вчинки, говорячи про те, що «у них не було вибору» та «їх змусили». Українка зауважила, що скандальна зірка навіть не намагалася вивчити текст для псевдожурналістів, а просто слухала підказки зі сторони.

За словами Єфросініної, хоча б 20 російських блогерів могли вплинути на понад 200 мільйонів співвітчизників, але натомість вони доводять свій «патріотизм».

Нагадаємо, що російська блогерка та псевдожурналістка Ксенія Собчак звинуватила українців у нацизмі, після чого Єфросиніна поставила їй незручні питання про війну.

Exit mobile version