Данилко розповів, через які травмуючі події в сім’ї він заїкався у підлітковому віці

Український артист Андрій Данилко розповів, що у дитинстві він та його мати страждали через агресію його покійного батька. Співаку неодноразово доводилося викликати поліцію, щоб зупинити насильство.

Андрій Данилко

Андрій Данилко. Фото – showbiz.dialog.ua

В інтерв’ю російській журналістці Катерині Гордєєвій Данилко згадав, як його батько у стані алкогольного сп’яніння зганяв злість на матері, інформує «НБН».

За словами артиста, йому неодноразово доводилося викликати поліцію, щоб захистити її від насильства. Він згадав, як будучи дитиною боявся стукоту у вікно, що сигналізувало про повернення нетверезого батька додому і майбутній скандал.

«Світлано, давай поговоримо», – говорив батько артиста і налякана дитина підривалася з розкладачки і з табуреткою бігла до таксофона, щоб викликати правоохоронців.

В основному від п’яного батька діставалося матері, проте одного разу він підняв руку і на сина, після чого не раз просив вибачення за цей вчинок. Травмуючі події відбилися на психіці Данилка, у підлітковому віці він заїкався.

Співак зізнався, що не тримає зла на покійного батька. У той же час артист припустив, що у нього не склалася сім’я, адже батьки не показували приклад.

Нагадаємо, що раніше Данилко робив зізнання про особисте життя.

Exit mobile version