Приходько прокоментувала чутки про домагання Меладзе: співачка розповіла про скандал із продюсером

Українська співачка Анастасія Приходько прокоментувала чутки про домагання з боку колишнього продюсера Костянтина Меладзе і висловилася про скандал із композитором, який вважає за краще не згадувати.

Анастасія Приходько

Анастасія Приходько. Фото - glamurchik.tochka.net

В інтерв’ю «ЖВЛ» виконавиця зізналася, що за період співпраці з Меладзе з 2009 по 2010 рік їй довелося пережити щось «трохи гірше» за психологічне знущання, інформує «НБН».

Приходько не відповіла на запитання, чи це було фізичне насильство з боку продюсера, проте зазначила, що він її не домагався.

За словами артистки, з досвіду, який травмував, їй довелося вибиратися близько п’яти років і їй не хочеться згадувати ті ситуації, щоб не турбувати свою душу знову. Нині через той період знаменитість іноді переживає панічні атаки.

Про трагічний досвід співачки знає її чоловік Олександр та психолог, публічно зірка їм не ділиться, оскільки не хоче, щоб це обговорювали шанувальники та ЗМІ.

Раніше Приходько розповіла про підставу російської співачки Поліни Гагаріної у 2011 році та роль Костянтина Меладзе в тій ситуації.

Exit mobile version