Tayanna розповіла, кому належала ідея записати спільну пісню з Вірою Брежнєвою українською мовою

Співачка Tayanna розповіла, кому належала ідея записати українську пісню «Вишиванка» із виконавицею Вірою Брежнєвою. Також артистка висловилася про колег, які працювали в Російській Федерації.

Tayannа та Віра Брежнєва

Tayannа та Віра Брежнєва. Фото – showbiz.24tv.ua

В інтерв’ю для YouTube-каналу «Люкс ФМ» Tayanna розповіла, що вона не засуджує Брежнєву за те, що вона виступала на російській сцені до повномасштабного вторгнення РФ в Україну, повідомляє «НБН».

За словами зірки, люди не мають права судити інших за їхні вчинки, це може робити лише Бог. Вона переконана, що головне для кожного – нести в серці добро та любов.

«На небі все видно», – зазначила співачка.

Знаменитість розповіла, що записати спільну пісню українською мовою була її ідея, вона написала Брежнєвій перша. Tayanna зауважила, що вона хотіла робити проект – запис дуетом народних пісень.

Артистка залишилася задоволена роботою з Брежнєвою, зазначивши, що вони почали записувати композицію без довгих переписок і роздумів. Завдяки синергії виконавиць, як переконана Tayannа, вийшла чудова пісня.

Зазначимо, що після виходу треку на Брежнєву обрушився шквал хейту, артистці нагадали її скандальне інтерв’ю 2019 року. Український ведучий заступився за співачку й закликав не критикувати її.

Exit mobile version