Тарас Тополя порадив ставити новорічну ялинку вдома, незважаючи на війну: музикант пояснив, заради кого це потрібно зробити

Фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя, який після початку повномасштабної війни в Україні вирушив парамедиком на передову, пояснив, чому варто поставити вдома святкове дерево.

Тарас Тополя

Тарас Тополя. Фото – facebook.com/antytilaofficial

В українському суспільстві точаться дискусії щодо доречності новорічних ялинок у воєнний час. В інтерв’ю «24 каналу» Тополя порадив поставити вдома святкове дерево, якщо в сім’ї є діти, для яких важливо зберегти відчуття свята та казки у цей важкий для країни період, інформує «НБН».

На думку музиканта, новорічна ялинка – маленька можливість подарувати нашим малюкам новорічне диво та радість.

«Насправді я не розумію, за що нашим дітям цей жах. Тому навіть невелику ялинку, хоч би з мінімальною ілюмінацією, але треба поставити», – наголосив виконавець.

Тополя додав, що потрібно зробити дітям місце, прийшовши в яке вони зможуть на кілька годин забути про жах, який відбувається навколо них.

Також музикант запропонував альтернативу святковому дереву. Щоб створити в будинку новорічну атмосферу, можна вигадати цікаву інсталяцію зі свічок, яка буде тішити око навіть під час відключення світла.

«Це досить романтично і діткам сподобається», – зазначив вокаліст.

Раніше телеведуча Катерина Осадча розповіла, за що українці найчастіше критикують знаменитостей у воєнний період.

Exit mobile version