Помилково переслала смс з нецензурною лайкою: Полякова згадала про інцидент з Лорак до війни

Українська співачка Оля Полякова згадала, як задовго до війни принизила зрадницю Ані Лорак, яка вирішила знову розпочати виступати у рідній країні.

Оля Полякова

Оля Полякова. Фото – znaj.ua

У новому випуску шоу «Дорослі дівчата» суперблондинка розповіла про скандальний інцидент з Ані Лорак, яка мовчить про кровопролиття в Україні, інформує «НБН».

Розмовляючи з телеведучою Машею Єфросініною, зірка української сцени згадала, як у 2021 році відправила гнівне смс зрадниці, яка вийшла на сцену в Одесі.

За словами поп-діви, її обурило відео з концерту Лорак, і вона вирішила поділитися своїм гнівом через виступ артистки, яка проміняла батьківщину на гроші, з менеджером Артемом. Однак помилково повідомлення відправила Кароліні.

«Ти дивись, яка с*ка, повернулася, буде вона тут зали збирати. Ноги криві, костюми гі*но, співає жахливо, як параша», – написала Полякова.

Зірка зазначила, що Лорак одразу ж прочитала гнівне послання. «Королева ночі» швидко зв’язалася із помічником, описавши ситуацію. Менеджер пообіцяв загладити конфлікт.

Однак зараз Полякова не шкодує про сказане, усвідомивши, що в той момент вона дуже влучно підібрала слова, які можна застосувати до Лорак.

«Нехай вона із цим живе», – резюмувала знаменитість.

Раніше Полякова прокоментувала чутки про розлучення із чоловіком.

Exit mobile version