Повалій підтримала військову агресію Путіна в Україні та пояснила, чому вона на стороні Росії

Уродженка України, співачка Таїсія Повалій відзначилася цинічними висловлюваннями про війну. Артистка заявила, що кремлівський диктатор Володимир Путін «здатний врятувати світ від нацизму» і пояснила, чому зайняла сторону РФ.

Таїсія Повалій

Таїсія Повалій. Фото – day.ru

В інтерв’ю російському виданню «Дни.ру» Повалій висловилася про війну Росії проти України. Співачка заявила, що окупанти «рятують» її рідну країну, інформує «НБН».

Артистка пояснила, що вона «з дитинства звикла бути там, де правда», тож у кривавій війні вона зайняла сторону країни-агресора. Виконавиця вважає, що Україну потрібно «повернути із зомбованого стану до нормального життя».

Повалій зазначила, що з 2014 року вона «жила з нерозумінням того, чому все це відбувається на Донбасі і за що там убивають людей», проте зараз, за її словами, настав «час справедливості».

«Дуже хочу, щоб люди на Донбасі жили так, як хочуть самі, щоб їм нічого не нав’язували, не ґвалтували. І зараз саме за це і точиться боротьба», – цинічно заявила співачка.

Артистка додала, що у злочинних діях Росії вона бачить «свій порятунок та порятунок України» і відчуває, що держава-терорист її «захищає». На думку Повалій, Путін виконує «історичну місію».

«Володимир Путін для мене – це та людина, яка може зберегти сильну Росію і позбавити світ від нацизму, з яким я зіткнулася безпосередньо», – уточнила виконавиця.

Раніше український співак Павло Зібров розповів, як закінчилась його 28-річна дружба з Повалій.

Exit mobile version