У Краснодарі скасували шоу Ані Лорак: мер пояснив, чому у місті співачці вже не раді

Уродженці України співачці Ані Лорак почали скасовувати виступи у РФ. Зокрема, шоу виконавиці «накрилося» у Краснодарі. Мер міста пояснив, чому артистка стала небажаною гостею.

Ані Лорак

Фото – rbc.ru

27 квітня у Лорак був запланований концерт у краснодарському Палаці спорту «Олімп». Проте шоу скасували, про що повідомив мер міста Євген Наумов у коментарі пропагандистським ЗМІ, інформує «НБН».

За словами глави Краснодара, скасування виступу співачки «було неминучим», оскільки місцеві жителі проти того, щоб до них приїжджали артисти, які «зізнаються у коханні владі в Україні». Наумов заявив, що нікому не дозволить заробляти у місті, маючи таку позицію. Чиновник додав, що гроші таких як Лорак можуть піти на підтримку українських військовослужбовців.

Нагадаємо, що у ЗМІ поширилися чутки про те, що зірка фінансово підтримує Збройні сили України. У зв’язку з цим співачка виклала пост-спростування у своїх соцмережах.

У публікації Лорак поскаржилася на фейкові повідомлення про неї у ЗМІ. Також знаменитість «пояснила» свій переїзд до Росії, розповівши, хто нібито змусив її залишити Україну.

Exit mobile version