На Заході зрозуміють – Кіркоров видав абсурдний пост про «безкровний бунт» у РФ, розхваливши Путіна та Лукашенка

Російський співак-путініст Філіп Кіркоров вирішив не мовчати про останні події в країні, опублікувавши в Мережі пост щодо «бунту» армії олігарха Євгена Пригожина.

Філіп Кіркоров

Фото – ria.ru

У своєму Instagram-акаунті поп-король російської сцени закликав співгромадян згуртуватися навколо рідної країни та її президента. Кіркоров подякував Путіну та білоруському диктатору Олександру Лукашенку за «мудрість» і «тверезість розуму», наголосивши, що вони нібито не допустили кривавих наслідків «повстання» ПВК, інформує «НБН».

За словами артиста, РФ «перебуває на емоційній межі» і всім «хочеться викиду емоцій», проте анархія та заколот – це не панацея для країни. Путініст зазначив, що у тилу має бути спокійно, щоб окупанти на передовій «забезпечили безпеку» росіян.

Співак вважає, що події 24 червня увійдуть в історію РФ як «безкровний бунт», з якого «всі сторони винесуть урок», а Захід нібито усвідомить, що росіян «не зламати з їхнього шляху».

Нагадаємо, що глава України ввів санкції щодо Кіркорова та інших артистів РФ, які підтримують криваву політику Кремля. Співак порівняв Зеленського із гітлерівським пропагандистом.

Exit mobile version