Дорофєєва розповіла, як Кацурін зробив їй пропозицію: чи попрощалася співачка зі своїм дівочим прізвищем

Українська співачка Надя Дорофєєва згадала, як її чоловік, музикант та київський ресторатор Михайло Кацурін запропонував одружитися. Також артистка зізналася, чи взяла вона після весілля прізвище коханого.

Надя Дорофєєва

Фото – realist.online

В інтерв’ю «Нашому радіо» зірка української сцени зізналася, що ще на початку стосунків із обранцем вони розуміли, що узаконять їх, інформує «НБН».

За словами Дорофєєвої, ситуація із пропозицією була кумедною, оскільки Кацуріну довелося зробити це двічі. Ресторатор вирішив запропонувати коханій одружитися під час поїздки на скутері.

Через вітер, шум і шолом на голові знаменитість не почула ні слова. Музикант рознервувався, зупинив скутер і поцікавився, чи зрозуміла Надя, що він запропонував їй стати його дружиною. Співачка сказала, що нічого не розчула і Кацурін знову зробив їй пропозицію.

Артистка додала, що після весілля вона не стала брати прізвище коханого, запевнивши, що залишиться Дорофєєвою на все життя.

Нагадаємо, колишній чоловік Дорофєєвої Володимир Дантес розповів, запис якоїсь пісні на «Фабриці зірок» закінчився для нього госпіталізацією.

Exit mobile version