Ми з командою вирішили відмовитися від державного фінансування – Горбунов про зйомки серіалу “ГМТ Інгулець”

Відомий шоумен та телеведучий Юрій Горбунов стверджує, що ухвалив рішення відмовитися від державного фінансування 24-х серійного серіалу "ПГТ Інгулець". На нього Міністерство культури виділило 33,6 млн. грн.

Як повідомляє “НБН“, про це Горбунов написав на своїй сторінці в Instagram.

“Зважаючи на дискусію в суспільстві протягом останніх днів, яка виявилася дуже активною, ми з представниками команди відмовляємося від державного фінансування виробництва серіалу під робочою назвою “ПГТ Інгулець”, – підкреслив Горбунов.

Крім того, шоумен додав, що його продюсерська компанія на прозорих умовах виграла оголошений Мінкультом конкурс на державне фінансування.

Горбунов наголосив, що він не отримав жодної гривні на виробництво серіалу. “Однак я, будучи продюсером, не перестаю вірити в наш проект та історію його героїв. Причому ця історія не про Паравознюка”, – сказав шоумен.

Також він має намір шукати альтернативні джерела фінансування, щоб зробити серіал та забезпечити свою команду роботою. Юрій Горбунов має намір продовжити волонтерську роботу та підтримувати ЗСУ. Більше того, він висловив подяку за критику та підтримку.           

Нагадаємо, раніше ми писали про намір Горбунова знімати фільм за 33 мільйони державнихї коштів.                                                                                                                                                                                                 

Exit mobile version