Горбунов висловився щодо втечі Винника у Німеччину, а також зізнався, чи спілкується своїм кумом Потапом

Телеведучий, продюсер Юрій Горбунов прокоментував перше за кілька років інтерв'ю співака Олега Винника, висловившись щодо втечі артиста у Німеччину. Також шоумен зізнався, чи спілкується зі своїм кумом, репером Потапом.

Юрій Горбунов

Фото – stars.clutch.net.ua

В інтерв’ю Аліні Доротюк телеведучий розповів, що до повномасштабної війни він товаришував та співпрацював із Винником. Продюсер запросив артиста до свого проекту «Скажене весілля», інформує «НБН».

За словами Горбунова, співак ретельно дбав про свій імідж і не поспішав погоджуватися на зйомки у комедійному фільмі. Проте зрештою музикант взяв участь у проекті, про що не пошкодував.

Говорячи про втечу артиста у Німеччину, продюсер зазначив, що не може сказати, чи приймуть його українці, можливо, цьому будуть раді прихильниці співака.

В інтерв’ю Горбунов розповів і про стосунки зі своїм кумом Потапом, який повернувся в Україну у вересні минулого року. Шоумен зазначив, що він продовжує спілкуватися з репером і перебуває з ним у дружніх стосунках.

Телеведучий додав, що на місці кума він повернувся б додому раніше, проте він не має права комусь щось вказувати, адже кожен вільний робити ті вчинки, які вважає за потрібне.

Нагадаємо, що раніше Потап назвав закиди українців «нісенітницею», коментуючи скандали навколо нього.

Exit mobile version