Знайшов на заміну російську «патріотку»: пропагандист Осташко обурений появою Ані Лорак у шоу на «НТВ»

Російський пропагандист, телеведучий Руслан Осташко обурений тим, що уродженку України, яка давно живе та працює в Москві, Ані Лорак запросили стати зірковим тренером у шоу «Ти супер!» на телеканалі «НТВ».

Ані Лорак

Фото – popcornnews.ru

У своєму Telegram-каналі пропагандист висловив невдоволення участю Лорак у музичному проекті. На думку телеведучого, організатори шоу навмисно проштовхують в ефір «патріотку України», інформує «НБН».

Осташко пише, що вибір продюсерів програми не можна пояснити небувалими рейтингами «помічниці ЗСУ», оскільки росіяни «зрадників не люблять». Псевдожурналіст поставив питання, чому суддівське крісло не віддали знаменитості, яка не виступала проти країни-агресора, припустивши, що в керівництві «НТВ» можуть бути ті, хто підтримує українську армію.

Також пропагандист знайшов на заміну Лорак «патріотку», яка вже була тренером у цьому шоу два сезони, а зараз співає для окупантів у шпиталях – Ірину Дубцову.

Телеведучий вважає, що організаторам проекту «начхати, кого ставити в ефіри». Осташко додав, що весь канал «НТВ» треба перевірити на «пробандерівські погляди» з огляду на те, що Лорак нібито витрачає свою зарплату на підтримку ЗСУ.

Зазначимо, що на тлі проблем із концертною діяльністю «голубка миру» погодилася зніматися у шоу разом із артистами Путіна.

Exit mobile version