Спробувала виправдатися за «допомогу ЗСУ»: Ані Лорак відповіла на звинувачення росіян у зраді

Уродженка України, співачка Ані Лорак, яка мовчить про кровопролиття у рідній країні, відповіла на звинувачення росіян у «допомозі ЗСУ» та зраді. Артистка не стала зраджувати своєму образу «голубки миру», виправдовуючи себе в очах громадян держави-терориста.

Ані Лорак

Фото – ria.ru

Лорак опублікувала на своїй Instagram-сторінці допис, у якому завбачливо закрила коментарі. Співачка поскаржилася, що останнім часом про неї поширюють багато брехливої інформації, інформує «НБН».

За словами артистки, ще 15 років тому вона отримала багато любові та визнання від простих росіян, а зараз вона «за покликом серця» допомагає сім’ям, дітям-сиротам та біженцям із України в РФ. Вкотре знаменитість спробувала запевнити, що вона не надає жодної військової допомоги.

«Голубка миру» заявила, що вона – «співачка, а не політик» і вірить у те, що всіх людей у світі може об’єднати лише «любов і музика». Лорак також звернулася до ЗМІ, порадивши їм займатися «чесною журналістикою» й припинити маніпулювати її ім’ям.

Нагадаємо, що російські пропагандисти обурені участю Лорак у музичному шоу на «НТВ». Псевдожурналіст Руслан Осташко заявив, що продюсери проекту навмисно проштовхують її в ефіри замість того, щоб посадити в крісло тренера «патріотку» Ірину Дубцову.

Exit mobile version