Продюсер Путінцев висловився про завершення кар’єри Винника в Україні: як співак може влаштувати своє життя за кордоном

Український продюсер Денис Путінцев вважає, що співак Олег Винник залишиться жити за кордоном. За його словами, у артиста достатньо фінансових можливостей, щоб нічого не потребувати на новому місці.

Олег Винник

Фото – rbc.ua

В інтерв’ю «УНІАН» Путінцев порівняв поведінку Винника після виїзду за кордон із вчинками репера Потапа. Продюсер вважає, що кумир «вовчиць» вчинив розумніше, не з’являючись у публічному просторі, інформує «НБН».

За словами Путінцева, артист-утікач, на відміну від Олексія Потапенка, не випускав патріотичних пісень, а просто зберігав мовчання і чогось чекав. І цього «нейтрального мовчуна», як вважає продюсер, складно у чомусь звинуватити.

Говорячи про майбутнє зірки, Путінцев припустив, що співак назавжди залишиться за кордоном. Добре влаштуватись у Європі знаменитість зможе за рахунок достатньої кількості зароблених грошей, наприклад, відкриє невеликий бізнес.

Продюсер вважає, що місце Винника на українській сцені пустувати не буде. Артиста зможе замінити Андрій Кравченко, якого називають його копією.

Раніше щодо втечі Винника, з яким він співпрацював і дружив, в Європу висловився телеведучий та продюсер Юрій Горбунов.

Exit mobile version