Оскароносний Шон Пенн розповів, яка риса характеру Зеленського відрізняє його від інших впливових людей

Актор, режисер, володар премії «Оскар» Шон Пенн захоплюється президентом України Володимиром Зеленським. Зірка вважає, що лідер нації має рису характеру, яка відрізняє його від інших впливових людей.

Шон Пенн та Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

В ефірі ток-шоу на телеканалі АВС Шон Пенн розповів про свій фільм Superpower. Кінострічка розповідає про президента Володимира Зеленського та незламний український народ, інформує «НБН».

Зірка розкрив, що спочатку він хотів зняти документальний фільм про коміка, який став главою держави. З цією метою напередодні повномасштабної війни американці приїхали до столиці України. Знімальна група відомого актора не залишила країну після 24 лютого, а вирішила продовжити зйомки.

Режисер був здивований тим, що український лідер не скасував зустрічі та знайшов час для запису інтерв’ю у бомбосховищі. Також президент переглянув чорновий варіант фільму.

Знаменитість розхвалив главу України на весь світ, зазначивши, що Зеленський відрізняється від інших впливових людей своєю щирістю і в кожному моменті кінокартини Superpower він був саме таким.

Раніше латвійська співачка Лайма Вайкуле зізналася, що захоплюється Зеленським і вважає його найпопулярнішою людиною у світі.

Exit mobile version