РосЗМІ розкрили «справжню причину» розлучення Костянтина Меладзе та Віри Брежнєвої

Російські пропагандисти продовжують шукати скандальні подробиці розлучення продюсера, композитора Костянтина Меладзе та української співачки Віри Брежнєвої. Посилаючись на слова російського продюсера Аліни Красної, ЗМІ повідомили «справжню причину» розриву знаменитостей.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

Фото – tvcenter.ru

Красная у коментарі російському пропагандистському виданню «Комсомольська правда» заявила, що Брежнєва просила Меладзе привселюдно засудити вторгнення військ РФ в Україну, інформує «НБН».

За її словами, композитор відмовився виконати прохання дружини, оскільки він власник продюсерського центру в країні-агресорі й має чимало нерухомості там.

Красная стверджує, що на цьому підґрунті нібито в зірковій парі стався розлад, і вони роз’їхалися, залишившись чи не ворогами. Вона додала, що українська артистка зараз живе у Прибалтиці, а її колишній чоловік – в Італії.

Раніше Брежнєва зізнавалася, що не відчуває жодного негативу до Меладзе, який, як і раніше, допомагає просувати творчість колишньої коханої.

Нагадаємо, українська співачка Світлана Тарабарова розповіла подробиці стосунків із Володимиром Дантесом, пояснивши, чому вони так і не одружилися.

Exit mobile version