Хоча б якісь мізки у Олега залишилися – блогер розкрив «схему» повернення Винника в Україну

Блогер Богдан Беспалов розповів, як співак Олег Винник, який на початку повномасштабної війни без пояснень емігрував до Німеччини та довго мовчав про кровопролиття на батьківщині, має намір повертатися в Україну. З'явилися чутки про те, що у артиста закінчилися гроші, а вдома є армія відданих шанувальниць, які готові приходити на його концерти.

Олег Винник

Фото – olegg.com

Беспалов у новому випуску на своєму YouTube-каналі розповів інсайдерську інформацію, яку отримав з оточення Винника у Німеччині. Нібито команда виконавця почала розробляти план його повернення на українську сцену, проте перед цим артист вирушить у тур Європою, інформує «НБН».

За словами блогера, через фінансові труднощі співак не може жити як раніше на широку ногу, тому йому потрібно давати концерти та заробляти. Беспалов зазначив, що «хоча б якісь мізки у Олега залишилися», оскільки він усвідомлює, що повертатись в Україну йому буде непросто.

Тому Винник із командою нібито ламають голову над тим, як йому почати виступати перед біженками-«вовчицями». Ймовірно, зірка подаватиме ці концерти під соусом допомоги ЗСУ, бо має свій благодійний фонд.

Блогер припускає, що співак може повернутися до українського слухача на європейській сцені не заради допомоги захисникам, а заради власного добробуту. За його словами, виконавець не має нічого спільного з Україною.

Нагадаємо, продюсер Денис Путінцев пояснив, як Винник може влаштувати своє життя за кордоном.

Exit mobile version